Інформація про роботу територіального центру соціального обслуговування Коблівської сільської ради за 2022 рік

Дата: 21.03.2023 17:08
Кількість переглядів: 1345

Фінансування та утримання територіального центру соціального обслуговування передбачено програмою "Турбота на 2021-2023 роки".

Фото без опису

Протягом 2022 року, в територіальному центрі соціального обслуговування Коблівської сільської ради функціонує 3 відділення, в т.ч.:

  • соціальної допомоги вдома;
  • відділення стаціонарного догляду для постійного проживання;
  • надання адресної натуральної та грошової допомоги.

З початку року в територіальному центрі отримали соціальні послуги 303 особи, з них обслужені по відділенням:

  • догляду вдома - 48 осіб;
  • надання адресної натуральної та грошової допомоги – 241 осіб; 
  • відділення стаціонарного догляду для постійного проживання - 14 осіб.

По відділенню соціальної допомоги вдома станом на 01.01.2023 року обслуговується 48 пенсіонерів, з них:

  • мають інвалідність 8 чоловік ;
  • мають 5 групу рухомої активності -12 чоловік , 4 групу рухомої активності - 15 чоловік , 3-ту групу рухомої активності - 21 чоловік.

У відділенні догляду вдома територіального центру працюють 11 соціальних робітників, які надають різні за змістом соціальні послуги пенсіонерам в залежності від групи рухомої активності та індивідуального плану надання соціальних послуг.

Відділення стаціонарного догляду для постійного проживання включено до структури територіального центру з 01.01.2021 року.

З початку 2022 року на соціальному обслуговуванні у відділенні перебували 13 пенсіонерів, з них 4 інваліди.

Станом на 01.01.2023 року на утриманні місцевого бюджету знаходяться 14 пенсіонерів , з них 8 - з території Коблівської с/ради, 5 - з Березанської с/ради, один -з Нечаянської с/ради. Підопічні відділення перебувають на повному утриманні за рахунок коштів місцевого бюджету, одержують соціальні послуги відповідно до встановлених норм та в обсягах,визначених державними стандартами.

Робота відділення з організації надання адресної натуральної грошової допомоги включає два основні напрямки: надання послуг перукаря та організація роботи пункту прокату засобів реабілітації.

В 2022 році послуги перукаря отримали 218 осіб (460 послуг).

Відповідно рішення за №88 виконавчого комітету Коблівської сільської ради від 21 грудня 2018 року створений пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації при територіальному центрі.

У 2022 році 12-ть осіб отримали засоби пересування: тростини, костилі, опорно-рухомі пристрої.

Рішенням виконкому Коблівської сільської ради за № 98 від 22.11.2019 року затверджено положення щодо організації соціально-педагогічної послуги «Університет третього віку».

В 2022 році дана послуга не надавалась у зв’язку з військовим станом. Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради співпрацює з Міжнародним Фондом «Від- родження», благодійним фондом «Розвиток Коблево», РО «РГ Перша Одеська Церква ЄХБ», структурними підрозділами органу місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності, приватними підприємцями та небайдужими жителями громади, які надають безоплатну допомогу гуманітарного призначення для відділення стаціонарного догляду та відділення соціальної допомоги вдома.

Фінансування та утримання територіального центру соціального обслуговування передбачено програмою "Турбота на 2021-2023 роки" відповідно рішення №18 3 сесії 8 скликання Коблівської сільської ради від 10.02.2021 року.


Територіальний центр соціального обслуговування Коблівської сільської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь