Вічна пам'ять герою! Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, Захисника України!

Дата: 16.05.2023 01:19
Кількість переглядів: 5734

Фото без опису

 

     Трагічна звістка про загибель українського захисника, Миколи Михайловича Стоги, стала ще одним болючим ударом для нашої української родини. Це ще одне нагадування про те, якою вартістю ідуть наші військові на передову лінію, готові віддати своє життя захищаючи Батьківщину.

     Микола Михайлович був мужнім боєцьким кулеметником і виконував свої бойові завдання з великою самовіддачею. Трагедія сталася 3 травня 2023 року в районі села Хромове, Донецької області. Загибель Миколи сталася під час обстрілів артилерією противника та безпосереднього бойового зіткнення. Він отримав поранення, несумісне з життям, від яких не зміг вижити. Його героїчний вчинок та відданість Україні повинні бути завжди запам'ятані.

     Ми схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану Миколі Михайловичу, який став справжнім героєм. Його відданість, мужність та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку. Він став прикладом вірності і самопожертви, символом справжнього українського патріотизму.

    Свої щирі співчуття висловлюємо родині, близьким і рідним Миколи. Це непоправне горе важко пережити, і ми спільно з вами переживаємо цей тяжкий момент. Нехай він знайде вічний спокій у Царстві Небесному, а пам'ять про нього залишиться живою серед нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь