Увага! Вакансія!

Дата: 16.05.2023 11:20
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

 

      Дочірнє підприємство "Агро-Коблево" шукає працівників для роботи на виноградних насадженнях. Запрошуємо Вас приєднатися до нашої команди. Ми шукаємо як постійних, так і сезонних працівників, готових виконувати різноманітні роботи на виноградних господарствах. Завдання включають обрізку виноградних лоз, підв'язку рослин, збирання врожаю та загальний догляд за насадженнями.

       Не потрібні попередні досвід або особливі навички. Ми надаємо необхідне навчання та інструктаж, щоб Ви могли впевнено приступити до роботи. Головне, що ми шукаємо - це мотивовані, відповідальні та працьовиті люди, які готові працювати в команді і допомагати один одному. Робота на виноградних насадженнях - це чудова можливість зануритися в сільське господарство, насолодитися природою та вивчити нові навички. Ви будете працювати в прекрасному оточенні виноградників, отримувати задоволення від роботи з рослинами.

       Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату  та дружній колектив. Якщо Ви зацікавлені у постійній або сезонній роботі на виноградних насадженнях, за більш детальною інформацією звертатися за номерами телефонів:

+38 (063) 762 07 16 - Юлія

+38 (050) 490 44 66 - Олександр

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь