Увага! Приїзд сімейного лікаря, психолога та соціального працівника в Рибаківську амбулаторію!

Дата: 18.05.2023 22:16
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

 

Шановні мешканці Рибаківки та навколишніх населених пунктів!

Ми маємо приємність повідомити вам про надзвичайно корисну та важливу подію, яка відбудеться цієї суботи, 27 травня, у Рибаківській амбулаторії. З метою покращення вашого здоров'я та благополуччя, до нашого медичного закладу завітають справжні професіонали - сімейний лікар, психолог та соціальний працівник.

Цей захід організований благодійним фондом, метою якого є надання підтримки пацієнтам та лежачим хворим. Завдяки щедрості наших спонсорів та партнерів, ми зможемо надати безкоштовні медичні послуги та необхідні засоби гігієни.

Сімейний лікар буде присутній з 9:30 до 14:30, готовий надати консультації, діагностику та призначення лікування для всіх членів вашої родини. Ви зможете звернутися до нього з будь-якими питаннями стосовно вашого здоров'я та отримати необхідну допомогу.

Психолог також буде доступний для консультування. Він зможе допомогти вам управляти стресом, розібратися з емоційними проблемами та забезпечити вам психологічну підтримку.

Крім того, соціальний працівник буде присутній, щоб надати поради та допомогу по соціальним питанням. Ви зможете отримати інформацію про доступні соціальні програми та послуги, які можуть бути корисними для вас або вашої сім'ї.

Запрошуємо вас завітати до Рибаківської амбулаторії в суботу, 27 травня, щоб скористатися цією чудовою можливістю. Наші фахівці будуть раді допомогти вам і зробити все можливе для вашого здоров'я та добробуту. Не забудьте про час прийому: з 9:30 до 14:30.

 Разом ми можемо зробити ваше життя щасливішим та здоровішим!

 

 

З повагою, Рибаківська амбулаторія!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь