День ВИШИВАНКИ!

Дата: 19.05.2023 02:21
Кількість переглядів: 97

Фото без опису    

 

      18 травня 2023 року вся Україна відзначала святковий День Вишиванки! Це свято нагадує нам про наше коріння, про наші походження. Національна пам'ять має надзвичайне значення, і тільки разом, ми з вами, маємо зберегти її та передати майбутнім поколінням.

    Нехай ваше життя буде таким же барвистим, як цей чудовий день! Вишиванка не лише є особливим елементом святкового національного вбрання, але й важливою складовою культури українського народу. Тому кожен українець повинен знати про існування такої події, як День Вишиванки.

     Одягнена вишиванка стала символом незламності українського духу, виразом нашої гордості та волі. Цей день є свідченням нашої національної ідентичності, а також має на меті збереження українських традицій та передачу їх майбутнім поколінням.

      Пам'ятайте, ми - українці, здатні на все! Ми маємо силу та потужність, щоб стояти разом і втілювати свої мрії у реальність. День Вишиванки нагадує нам про нашу єдність, про нашу здатність змінювати світ навколо нас.

    Нехай День Вишиванки завжди нагадує нам про нашу прекрасну культуру, сильний дух та незламну волю. Через нашу єдність та гордість ми зможемо зберегти та прославити наше багатство. Разом ми будуємо сьогодення та формуємо майбутнє нашої України!

    Одягаймо вишиванки з гордістю і шануванням до нашого народу. День Вишиванки - це не тільки свято, але й покликання продовжувати жити українськими традиціями, зберігати нашу ідентичність та розповідати світові про нашу велику країну.

 Ми - українці, ми маємо сили та можемо змінити світ навколо нас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь