Дводенні тренінги для бажаючих на тему: «Збір даних» в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Дата: 20.05.2023 09:37
Кількість переглядів: 737

 Фото без опису        

    Протягом двох днів 16 та 17 травня в нашій громаді проходили тренінги для бажаючих на тему: «Збір даних» в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад».

     Проєкт сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні і має на меті:

📍зміцнення спроможності індивідів у зборі даних;

📍зміцнення спроможності адміністрацій у територіальних громадах у аналізі даних;

📍зміцнення спроможності представників органів місцевої влади приймати інклюзивні, добре поінформовані рішення, що спираються на факти.

          За два дні 20 представників Коблівської громади ознайомились з підходами та методами збору даних, опрацьовували в групах матеріал та планували дослідження проблем на місцевому рівні, складали опитування, знайомились з мобільною платформою KOBO Toolbox для збору даних та тренувались формувати анкети для соціологічних досліджень.

            По завершенні, учасники першого модулю отримали сертифікати про участь в тренінгах від організаторів.

Наступний модуль 2-денних тренінгів запланований на початок червня……

           Після тренінгів у громадах МОМ сприятиме залученню мешканців громади та представників органів місцевої влади для участі у серії фасилітованих діалогів для обговорення найбільш важливих і нагальних потреб громади та спільної розробки планів дій громади щодо їх вирішення.

     За результатами успішного проведення всіх запланованих заходів проєкту, організатори нададуть громадам, які приймали участь, обладнання для збору та аналізу даних.

Висловлюємо подяку представництву Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) IOM Ukraine, Уряду Канади Embassy of Canada to Ukraine , Західноукраїнський ресурсний центр за можливість реалізувати такий захід у Коблівській ТГ. #UnitedforUkraine

         Дякуємо тренерці Ірині Таран за цікаву подачу матеріалу та чудову комунікацію з учасниками!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь