Інститут мистецтв Рівненського державного університету запрошує на навчання!

Дата: 24.05.2023 12:58
Кількість переглядів: 63

 

Фото без опису

Шановні вступники 2023 року!

Ласкаво запрошуємо на сайт
Рівненського державного гуманітарного університету – центру освіти, науки, культури і мистецтва Рівненщини!

 

☝️Цей навігаційний путівник допоможе Вам здійснити віртуальне знайомство з життям університету (рубрика «Новини»), факультетами та спеціальностями, за якими буде проводитись прийом на навчання до університету у 2023 р. для здобуття першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
Пропонуємо ознайомитись: з Правилами прийому на навчання до РДГУ у 2023 р., переглянути рекламний ролик про університет, презентацію факультетів і спеціальностей.

 

Контакти для спілкування:

Адреса: м. Рівне, вул. С. Бандери,12, м. Рівне, 33028
телефони приймальної комісії: 0362 -26-48-69, 098-475-67-22
e-mail: pk@rshu.edu.ua Сайт: http://www.rshu.edu.ua

                                       

СТРОКИ ПРИЙОМУ ЗАЯВ ТА ДОКУМЕНТІВ, КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ ТА ЗАРАХУВАННЯ НА НАВЧАННЯ ДО РІВНЕНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ГУМАНІТАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ В 2023 РОЦІ

❗️ До уваги вступників 2023 року

Реєстрація особистих електронних кабінетів вступників на навчання для здобуття вищої освіти, завантаження необхідних документів розпочинається 01 липня. Документ про попередню освіту має бути внесений до реєстрації першої заяви вступника на відповідній основі вступу. Вступник може внести до електронного кабінету декілька документів про попередню освіту, що містяться в Реєстрі документів про освіту, для реєстрації заяв на різних основах вступу до дня, що передує дню завершення реєстрації заяв. Особисті електронні кабінети вступників працюють до 30 листопада.

Реєстрація заяв вступників, у тому числі для участі у вступних випробуваннях (співбесіді, творчому конкурсі, співбесіді замість ЄВІ, фаховому іспиті замість ЄФВВ, фаховому іспиті) у передбачених в цьому розділі випадках здійснюється через особисті електронні кабінети вступників.

✅ Для вступу на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти (ПЗСО) та освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста (ступеня молодшого бакалавра, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра (НРК5) основна сесія вступної кампанії відбудеться у строки:

Фото без опису

* - за наявності ліцензованих місць

 

✅ Для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі ОС бакалавра (ОКР спеціаліста, ОС магістра) основна сесія вступної кампанії відбудеться у строки:

Фото без опису

* - за наявності ліцензованих місць

✅ Для вступу на навчання на другий курс для здобуття освітнього ступеня бакалавра осіб, які не менше одного року здобувають ступінь бакалавра, виконують у повному обсязі навчальний план вступна кампанія відбудеться у строки:

Фото без опису☝️ ВСТУП-2023: 10 КРОКІВ ДЛЯ ВСТУПУ ДО ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ У 2023 РОЦІ!

Посилання!

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь