У Миколаєві почав роботу перший в Україні Центр підтримки цивільного населення

Дата: 03.06.2023 22:51
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» при Миколаївській обласній військовій адміністрації створено перший в Україні Координаційно-консультативний центр підтримки цивільного населення.

Під час першого засідання Координаційного центру було розглянуто пріоритетні напрями роботи, спрямовані на адаптацію та покращення умов життя внутрішньо переміщених осіб.

✔️Робота центру буде спрямована на розв’язання питань соціального захисту, зокрема забезпечення житлом і сприяння зайнятості постраждалого населення, надання психосоціальної, медичної та правової допомоги.

Крім того, в області планують створити Центри підтримки цивільного населення при сільських, селищних, міських радах, де будуть реалізовуватися місцеві програми підтримки переселенців.

«Дякуємо колегам за оперативне реагування на виклики сьогодення. Закликаю інші області взяти за приклад таку роботу. Маємо всіляко підтримувати наших переселенців і всіх тих, хто постраждав від війни. Фокус держави – на людині!» – наголосила Віцепрем’єр-міністр – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» реалізується за підтримки першої леді України Олена Зеленська.

За інформацією Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь