Пошук

День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресі рф проти України!

Дата: 04.06.2023 10:52
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

4 червняДень вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресі рф проти України. З 24 лютого актуальність цього пам’ятного дня лише збільшилась та зачіпає інтереси молодого покоління українців не лише Донеччини та Луганщини, а й всієї України. Наші діти дуже швидко подорослішали: навчилися виживати в бомбосховищах, відрізняти звук ракети від літака, засинати «під мелодію градів», а прокидатися від свисту куль.
Дані з Офісу генпрокурора, з 24 лютого  в Україні загинуло понад 261 дитина, а ще більше  як 460 дістали поранення різного ступеня тяжкості. Також через постійні бомбардування та обстріли російськими окупантами пошкоджено близько 1940 закладів освіти, а понад 180 з них зруйновано повністю.
Ви тільки вдумайтеся в ці цифри. Вони жахають. Це не просто суха статистика. Це людські, й що найгірше за все − дитячі долі й життя… Але й вони ще не остаточні.
В межах сурових  дотримань та вимог законодавства України в воєнний стан Коблівська громада вшанувала пам'ять  дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України , приспустивши Державний Прапор України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь