Обласний огляд «Етнотрадиції Миколаївщини»

Дата: 05.06.2023 23:12
Кількість переглядів: 67

Фото без опису 

   З 29  травня – 02 червня проведено обласний огляд «Етнотрадиції Миколаївщини»,  метою якого є виявлення, збереження і популяризації елементів нематеріальної культурної спадщини  Миколаївщини. До участі у заході  долучилися 18 аматорських фольклорних колективів та любительських об’єднань  з 12 територіальних громад Миколаївщини.
    Коблівську громаду представляли у цьому конкурсі один колектив "ВІДРОДЖЕННЯ" Новофедорівського СБК - філія  Результати оголошені сьогодні. Вітаємо учасників колективу "Відродження" які отримали  2 місце. Я від усієї душі вітаю колектив з перемогою в конкурсі! Хоча у мене навіть не було сумнівів, моя віра була твердою і непохитною. Я хочу побажати Вам таких же перемог по життю, щоб все у Вас виходило так само легко і просто, як Вам би цього хотілося. Нехай ніякі негаразди не вибивають Вас з колії, а лише наполегливість і воля приводять до перемоги. Вітаю!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь