ПОРАДИ щодо вживання води після підтоплення!
Для пиття і приготування їжі - використовувати питну бутильовану воду або з централізованих джерел водопостачання.
Не використовуати для пиття, приготування їжі та миття посуду воду з забруднеих джерел водопостачання.
Не пити сиру, непереварену воду.
Для миття посуду і рук вода має бути профільтрована і проварена, для пиття та приготування їжі мати запас води питної.
При споживанні овочів, фруктів та ягід їх необхідно добре промити питною водою. При споживанні дітьми - обдати окропом.
При харчуванні у непристосованих умовах виключати контакт продуктів з ґрунтом та піском.
Перед приготуванням їжі та перед її вживанням обов'язково мити руки з милом.
Обов'язково мити руки після відвідування туалетів.
ПАМ'ЯТАЙТЕ!
У зв'язку з підтопленням помешкань, сільськогосподарських угідь,
лісів, доріг існує ризик спалахів інфекційних хвороб.
Зарадити цій біді можна дотримуючись простих правил гігієни!