Як переконатися, що харчові продукти є безпечними для вживання у їжі?

Дата: 19.06.2023 18:46
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

 

 

📌 Перевірте дати виготовлення продуктів та строки їх придатності. Уникайте продуктів, в яких закінчився термін придатності.

 

📌 Шукайте слово "пастеризоване" на етикетках молока, сиру та соку.

 

📌 Обирайте лише свіжі продукти. Зверніть увагу на:

 

      🔹 дати пакування свіжого м'яса, птиці та морепродуктів;

 

      🔹 позначки на фруктах і овочах;

 

      🔹 герметичну упаковку харчових продуктів.

Уникайте:

 

🔻 пошкоджених, роздутих, іржавих або пом'ятих банок;

 

🔻 готових до споживання харчових продуктів;

 

🔻 неохолоджених десертів та випічки з кремом і заварним кремом;

 

🔻 їжі з відділу самообслуговування або насипом:

 

🔻 вживання йогурту та м'якого морозива;

 

🔻 безкоштовних зразків їжі;

 

🔻 тріснутих або неохолоджених яєць;

 

🔻 заморожених продуктів з ознаками розморожування або повторного заморожування;

 

🔻 продуктів на стихійних ринках;

 

🔻 їжі сумнівного походження за зовнішнім виглядом та запахом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь