Проведення онлайн-опитувань щодо потреб молоді регіону та імплементації їх результатів у державні рішення, міжнародні проєкти та для покращення співпраці з молоддю

Дата: 22.06.2023 18:21
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

 

🇺🇦 Міністерство молоді та спорту України у партнерстві з міжнародним молодіжним проєктом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) реалізує проєкт U-Report. Цей проєкт покликаний у формі онлайн-опитувань через популярні месенджери збирати думки української молоді щодо суспільного життя та завдяки ним генерувати зміни у суспільстві.

Фото без опису За 7 років функціонування проєкт встиг довести користь для української молоді, державних органів виконавчої влади, міжнародних організацій. Завдяки результатам
опитувань було відкрито молодіжні центри, прийнято ключові рішення у розвитку молодіжних та волонтерських організацій, розроблено освітні програми тощо.

Зараз U-Report – це майже 10000 активних респондентів, що зацікавлені у проходженні опитувань та змінах для країни. U-Report у чат-боті швидко та в анонімній формі цікавиться думкою молоді щодо певних питань для локальних організацій, міжнародних та державних установ на безкоштовній основі. Опитування можуть бути всеукраїнськими, регіональними, на рівні місцевих громад.


Фото без описуВзяти участь у опитуванні молодь може через чат-боти у:
Telegram http://t.me/ureportukrainebot;
Viberhttps://chats.viber.com/ureportukraine;
Messengerhttp://m.me/ureportukraine.

 

Після отримання відповідей команда U-Report аналізує результати, виводить їх у відповідній формі для подальшого використання заінтересованими органами виконавчої влади, міжнародними та національними організаціями.
 

Додатково U-Report висвітлює результати опитувань у форматі статей, постів та лайвів на сайті https://ukraine.ureport.in та у соціальних мережах https://www.instagram.com/ureport.ukraine.
 

Ознайомитися з результатами роботи U-Report та прикладами опитувань можна за посиланням – https://ukraine.ureport.in/opinions.
Фото без описуПри зацікавленості проведення онлайн-опитувань щодо потреб молоді регіону та імплементації їх результатів у державні рішення, міжнародні проєкти та для покращення співпраці з молоддю просимо заповнити форму за посиланням: Фото без опису https://bit.ly/44NZ6MH.
 

Контактна особа: соціологиня проєкту Валентина  Фото без опису+38073 55 33 412,

електронна пошта Фото без опису ureport.ukraine@gmail.com.
 

 

Заступник Міністра з питань
європейської інтеграції Андрій ЧЕСНОКОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь