АКСЕЛЕРАТОР ПРОЄКТІВ НА ОСНОВІ ВІДКРИТИХ ДАНИХ

Дата: 27.06.2023 14:53
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

Щороку ми знаходимо нові ефективні рішення, засновані на відкритих даних. Сьогодні ж вони можуть стати визначним інструментом у вирішенні проблем воєнного часу. Підвищення прозорості та підзвітності державних установ, покращення державних послуг, підтримка економічного відновлення, розбудова стійкого суспільства — потреби широкі. А ми — незламні!

Фото без описуЗапрошуємо стартапи, бізнес, громадські організації до участі у конкурсі проєктів на основі відкритих даних. Проєкти оцінюватимуться за впливом на подолання викликів воєнного часу, використанням відкритих даних, інноваційними рішеннями та перспективами розвитку.
Команди-переможці отримають гранти на розробку проєктів, візьмуть участь у менторській програмі, протягом трьох місяців займатимуться розробкою проєктів разом з наставниками, долучаться до спільноти експертів і реально вплинуть на виклики війни.

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВКУ

ДЛЯ КОГО АКСЕЛЕРАТОР?

Фото без описуПодати проєкт можуть стартапи, громадські організації, бізнес та автори диджитал-проєктів на основі відкритих даних, які спрямовані на подолання викликів, пов’язаних з війною. Учасники можуть подати як абсолютно новий проєкт, так і рішення для поліпшення вже існуючої розробки.

Брати участь в акселераторі можуть юридичні особи або фізичні особи-підприємці.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь