МІП до Дня кримськотатарського прапору запустило комунікаційну кампанію «Два прапори - єдина країна»

Дата: 27.06.2023 12:45
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

 

Фото без опису26 червня щороку відзначається День кримськотатарського прапора – одна з визначних подій в сучасній історії кримськотатарського народу. Це свято ставить на мережу знамення культури, самобутності та національної гордості цього непересічного етносу. Відтепер цей день слугує не лише символом багаторічного відродження кримськотатарського народу після важких випробувань, але й спонукає до вшанування традицій, збереження мови, культури та важливих цінностей, які скріплюють колективну свідомість цієї видатної нації.

«Кампанія МІП "Два прапори - єдина країна"»– про нерозривність Криму із Україною, про спільну боротьбу кримських татар і українців за цілісність держави та вільне, європейське майбутнє. Сьогодні кримськотатарський стяг у Криму є символом опору окупації.

Фото без опису"Кримськотатарський прапор стане символом об’єднання представників усіх етнічних спільнот у Криму після звільнення півострова від російських загарбників. Я впевнений, що коли настане етап правової трансформації кримської автономії, будуть змінюватися існуючі закони, ухвалюватимуться нові, символом, що буде об’єднувати представників усіх етнічних спільнот у Криму буде кримськотатарський прапор. Він заслужив це своїм існуванням і використанням в усіх помітних подіях на підтримку Української держави " —  голова Меджлісу кримськотатарського народу  Рефат ЧУБАРОВ

 

Фото без описуКримськотатарський національний прапор було затверджено делегатами історичного І Курултаю кримськотатарського народу, що зібрався в Бахчисараї у грудні 1917 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь