Українське вино узяло срібло в Румунії!

Дата: 08.07.2023 01:39
Кількість переглядів: 443

 

Фото без опису

Українське вино узяло срібло на міжнародному дегустаційному конкурсі VINARIUM International Wine Contest 2023!

Фото без опису25-28 травня у Румунії в містечку Дялу Маре пройшов міжнародний дегустаційний конкурс VINARIUM International Wine Contest 2023! Цього року конкурс відзначив 20-річний ювілей. Українське червоне сухе вино KOBLEVO Merlot Dry Red Wine Merlot експерти конкурсу оцінили у 85,67 балів та нагородили срібною медаллю Silver Medal Score з понад 1300 зразків з 23 країн світу.

Напої оцінювали 41 експерт серед яких професійні сомельє та спеціалісти харчової промисловості 3 16 країн світу. Конкурс проводить під патронатом Міжнародної організації винограда і вина (О І V), тобто нагороджуються 30% учасників.

«Представляти українське винне виробництво на міжнародному рівні – це завжди величезна відповідальність! Для нас велика честь і гордість презентувати Україну на міжнародній арені і просувати українське вино серед споживачів по всьому світу!» – коментує Тетяна Іванцова директор з розвитку напряму винно-коньячної продукції Bayadera Group.

«Ми з командою маємо за честь презентувати справжнє українське вино, а отримати відразу ж визнання і срібну нагороду – велика радість! Червоне сухе вино МЕРЛО із лінійки Reserve відповідає всім критеріям, які відіграють важливу роль для оцінки комісією, яка складалась із сертифікованих сомельє. Чудова елегантність в тандемі з чарівною інтенсивністю аромату і багатством смаку роблять це вино незрівнянним шедевром. В ароматі розкриваються червоні ягоди і тертий мак, а м’який смак відрізняє помірна терпкість і неймовірна питкість» – розповіла Тетяна Іванцова директор з розвитку напряму винно-коньячної продукції Bayadera Group.

Фото без описуЧервоне сухе вино МЕРЛО рекомендовано до таких страв як: смажена качка або яловичина Бургиньон, салати з ягідним соусом, реберця барбекю. Температура подання: 14-16°C. Бажано відкривати пляшку за 20 хвилин до споживання, щоб дати вину повністю розкрити свій букет.

У рамках VINARIUM International Wine Contest зразки оцінювали сомельє за ключовими напрямами: якість, вартість і зовнішній вигляд. Відповідно до співвідношення цих показників напої – переможці є кращими у своїх категоріях. Завдяки таким конкурсам винні бренди мають можливість потрапити на полиці магазинів і у винні карти ресторанів. Кокурс сприяє в просуванні вина у різних країнах.

Сьогодні Фото без опису  пишається можливістю долучитися по популяризації ще й українського мистецтва, нести соціально-відповідальну місію. Винороби натхненні Самчиківським розписом створили патріотичну серію, яка наразі налічує 4 позиції вина:

Фото без опису «Стефанія»

Фото без опису «Мрія»

Фото без опису «Моя Червона Калина»

Фото без опису «Вільна Пташка».

Кожна позиція вина – це ще один візерунок, ще одна частинка нашої історії.

Українське вино Фото без опису – це також витвір мистецтва!

«Родзинкою цих вин є селективний, ручний збір ягід, що дозволяє обрати найкращі стиглі грона. Ці вина мають насичений аромат та повнотілий смак, пити їх легко та приємно. Народне українське малярство з Південно-Східної Волині практично зникло з нашого ужитку та пам’яті, проте тепер відновлюється завдяки небайдужим серцям та шириться Україною! Ми підтримуємо цей рух і поєднуємо вино та мистецтво у келиху.» – розповіла Тетяна Іванцова директор з розвитку напряму винно-коньячної продукції Bayadera Group.

Нагадаємо, що вина KOBLEVO неодноразово представляли Україну на провідних профільних міжнародних конкурсах. Зокрема у колекції відзнак KOBLEVO, більше сотні золотих, срібних, бронзових медалей та велику кількість спеціальних відзнак натурального смаку від престижних міжнародних дегустаційних конкурсів. У золотій колекції нагрод бренду відзнаки таких престижних конкурсів: Grand Collectios, “ALCO+SOFT”, World Food Ukraine, Вибір Року, Вибір Споживача, Vinitaly International (Італія), The Wines Of Friuli Venezia Giulia, USA Wine Ratings 2020 та ін.

Фото без опису Довідка:

KOBLEVO – винне виробництво, яке виробляє вина на півдні України же понад 40 років, оснащено найсучаснішим європейським обладнанням для первинного та вторинного виноробства. Попри воєнний стан 2022 року виноградарі зібрали понад 16 000 тонн винограду. Переважно врожай збирали селективно руками, що гарантує якість відбору тільки найкращих ґрон винограду, а це безпосередньо впливає на якість вина. Ручний збір винограду застосовують для вин лінійок Select і Reserve.

Вітаємо трудовий колектив та власників підприємства!


Український інтерес та МОЗ України попереджає: надмірне споживання спиртних напоїв шкодить здоров’ю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь