Вже подано 133 заявки на конкурсний відбір у помічники ветерана!

Дата: 10.07.2023 18:17
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

Фото без опису 133 заявки вже подано на конкурсний відбір у помічники ветерана

У Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях триває процес відбору кандидатів на посади помічників ветеранів. Це пілотний проєкт Мінветеранів, у межах якого впродовж найближчих півроку відпрацьовуватиметься механізм послуги з індивідуального супроводу в межах системи переходу наших Захисників та Захисниць з військової служби до цивільного життя.

Працюватимуть надавачі такого сервісу в спеціальних офісах у громадах регіонів, що долучилися до експерименту.

Вже відомі певні результати того, наскільки активно долучаються громадяни 👉🏻 (докладніше про умови участі у проєкті та загалом його мету можна довідатися за посиланням https://mva.gov.ua/ua/pomichnik-veterana/opis-proyektu) до конкурсного відбору в корпус помічників ветерана.

☝🏻На ранок 10 липня відомо, що вже подано 133 заявки бажаючих взяти участь у «пілоті» Мінветеранів. Найбільше прийшло кандидатур на Львівщині та Дніпропетровщині – майже по 40.

Середній вік майбутніх помічників ветерана наразі становить 43,5 років. Щодо статі, то вони практично однаково представлені серед учасників проєкту. Проте є свої особливості. Так, на Миколаївщині й на Львівщині відповідно понад 70 і 54 відсотки кандидатів є жінками.

🔹Більшість учасників відбірного конкурсу мають вищу освіту, приблизно кожен десятий – молодший бакалавр, а кожен четвертий - магістр. Переважно, це фахівці зі сфери публічного управління та адміністрування, інженерії, виробничих технологій та ІТ, права, педагогіки і соціальної роботи.

📌 Нагадаємо, що кандидати на посаду помічника ветерана можуть подати заяву в електронній формі на участь у конкурсі винятково через інформаційний портал Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua).

Активно працюють канали інформаційної підтримки процесу набору помічників ветеранів. На ваші запитання очікують телефонні лінії інформаційної підтримки проєкту:

Фото без опису Миколаївська область – Валерій – 097-441-61-04

Фото без опису Вінницька область – Інна – 063-230-27-58

Фото без опису Дніпропетровська область – Наталія – 063-688-94-10

Фото без опису Львівська область – Наталія – 063-230-25-60

📩А також у форматі листування працює електронна пошта інформаційної підтримки: asistantsupport@mva.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь