Вічна пам'ять герою! Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, Захисника України!

Дата: 10.07.2023 18:36
Кількість переглядів: 2062

Фото без опису

Шановна громадо, всі Ви вже чули, що в черговий раз трагедія  війни дісталась знову нашої громади. В жалобі  схиляємо голови через гірку життєву несправедливість, через прокляту війну в якій за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, героїчно загинув  32 річний наш земляк, Євгеній  Олександрович Компнієнко.

Народився   Євген 10.06.1991 року в  селі Тузли.В 1997 році пішов до першого класу Тузлівської загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів яку  закінчив у 2008 році. Після закінчення школи  розпочав свою трудову діяльність. Працював  в  охороні, був  підприємцем.

Молода людина, мужній чоловік віддав своє життя за мир і спокій у наших домівках, за волю і незалежність нашої країни. Але герої української землі не вмирають і світла пам’ять про них буде жити вічно в широких пшеничних полях, синьому небі, в бистрих водах наших річок.Фото без опису Фото без опису Україна вистоїть і стане ще сильнішою. В кожному подиху, в кожному ударі серця українця житиме вічна пам’ять про ці страшні події. І кожний, хто буде проходити повз могилу воїна - захисника обов’язково підійде  вклонитися і ще раз промовити  «ГЕРОЯМ СЛАВА!Слава Україні». Плачуть рідні і близькі, плачуть односельчани, громада і вся країна за кожним, кожним Героєм! Вмиваються сльозами смутку й жалоби небо і рідна земля, яка навіки приймає в обійми одного з найкращих своїх синів.

Євген  любив Україну і віддав найдорожче - своє молоде життя за її майбутнє, за майбутнє кожного з нас. Ніколи вже не побачить ненька свого  молодшого синочка, не зустріне з далекої дороги, в яку проводжала захищати Вітчизну, не порадіє його досягненням. Недолюбив, недожив  наш  Євген, який  мріяв  про  майбутнє.

Фото без описуУ стрій захисниківУкраїни Євген став добровільно 28  лютого 2022 року. Стрілець  батальйону охорони, матрос Компанієнко Євген Олександрович,  ніколи не був байдужим до долі своїх земляків і співвітчизників, був справжнім професіоналом у справі захисту Вітчизни, чуйним, вірним і надійним товаришем, турботливим сином і люблячим братом. Спи спокійно Солдате!
Добра, світла пам'ять про тебе  і вдячність за твій подвиг назавжди залишаться в наших серцях!

 

Вічна пам'ять захиснику України!  Щирі співчуття родині загиблого від сільського голови Панича В.М., виконавчого комітету,  депутатського корпусу, всіх мешканців громади !‼️‼️‼️‼️‼️

Поховання Євгена Олександровича Компанієнка відбудеться завтра,

11 липня 2023 року з 11 години дня в селі Тузли.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь