Коблівська громада, в рамках Проєкту "Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності й розвитку"? відібрана до участі у 2 етапі!

Дата: 19.07.2023 03:08
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

Фото без описуКоблівська громада за результатами навчання та участі у трьох етапах тренінгових занять в рамках Проєкту "Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності й розвитку" реалізований IOM Ukraine у партнерстві із Західноукраїнський ресурсний центр за фінансування Embassy of Canada to Ukraine відібрана до участі у 2 етапі, а саме, участі у діалогових сесіях. В рамках даного етапу ми зможемо обмінятися досвідом та ідеями з іншими учасниками, потренуватися на практиці збирати та аналізувати дані. Такі діалогові сесії нададуть платформу для активного обговорення ключових питань, а також створення нових стратегій і планів, які впливатимуть на реалізацію проєктів на майбутнє у громаді.

Фото без описуУ структурі діалогових сесій передбачено наступні етапи:

Фото без описудіалогова сесія (1);

Фото без опису вправи зі збору та аналізу даних;

Фото без опису діалогова сесія (2).

Основною метою діалогових сесій є покращення взаємодії між місцевою владою та громадськістю у вирішенні проблеми та згуртування громади, а також підвищення залучення мешканців громади до прийняття рішень на місцевому рівні.

Саме тому, важливим завданням буде залучення до діалогових сесій різних категорій населення та спільна реалізація проєкту, який врахує потреби та пріоритети громадськості. Рухаємось та працюємо далі.

Запрошення на діалогові сесії вже було розіслано, чекаємо зв’язку від бажаючих…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь