з Днем медичного працівника

Дата: 27.07.2023 11:09
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Шановні працівники сфери охорони здоров'я!

Дозвольте мені від імені Коблівської  територіальної громади, від себе особисто, в день Вашого професійного свята привітати з Днем медичного працівника. В такий нелегкий військовий час, хочу подякувати за вашу невтомну, сумлінну, важку працю, адже Ви  рятуєте життя і  здоров'я захисників України та жителів нашої громади.

Прийміть слова глибокої вдячності за вашу благородну працю, за ваші теплі, надійні руки, які надають нам радість одужання, а значить і радість життя, за вашу відданість обраній раз і назавжди професії.

День медичного працівника України – світле свято наших лікарів, фельдшерів і медсестер,  санітарок і лаборантів, тих, хто охороняє здоров'я жителів нашої громади. У медицині немає другорядних професій - від кожного з вас, від вашої уваги, вашого терпіння, вашої самовіддачі, залежить життя багатьох людей.

Сьогодні Вам не легко працюється в умовах  реформування галузі медицини, ви рятуєте життя людей, лікуєте, ведете профілактичну роботу, вірні своїй справі. За це Вам велика вдячність «люди в білих халатах». Низький уклін Вам за вірність благородному покликанню і обов'язку. Ваша професія не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

Щиро бажаю усім, хто турбується про здоров'я і життя громадян, міцного здоров'я, завзяття, творчої наснаги та гарного настрою. Хай праця завжди приносить вам радість і задоволення.
 
З повагою,
Сільський голова
Володимир ПАНИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь