Як і навіщо готуватимуть помічників ветеранів?

Дата: 02.08.2023 00:09
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

Фото без опису Як і навіщо готуватимуть помічників ветеранів

Фото без описуПрацевлаштування є важливим фактором реінтеграції воїнів та ефективного їх повернення до мирних реалій. Це усвідомили у Мінветеранів. Йдеться саме про створення освітньої екосистеми для ветеранів на різних рівнях — від нетривалих тренінгів до повноцінних курсів та програм підготовки як фахівців робітничих професій, так і інкубацію ветеранського бізнесу й відкриття нових освітніх горизонтів.

Фото без описуВидання «Рубрика», відоме своєю унікальною подачею матеріалів у форматі журналістики рішень, вирішило на прикладі новоствореного на базі Вінницького національного технічного університету Центру ветеранського розвитку докладно розповісти про нову ініціативу Мінветеранів.

Фото без описуВласне, такою новою професією, яка водночас забезпечить постійною зайнятістю колишніх воїнів і воїнок є місія помічника ветерана в сервісних офісах у громадах. Готуватимуть їх саме Центри ветеранського розвитку — такі, як пілотні Дніпровський, Вінницький, Львівський і Миколаївський. Щойно інститут помічника ветеранів масштабується на всю державу після цьогорічної апробації у чотирьох областях, можна буде говорити й про появу рекрутерів та своєрідних ейчарів, що у своєму ветеранському ком'юніті знаходитимуть індивідуальні рішення з працевлаштування чи перенавчання побратимів.

Фото без описуПро таку модель роботи з ветеранськими спільнотами в контексті реалізації системи повернення з військової служби до цивільного життя читайте за посиланням: Фото без опису https://rubryka.com/....


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь