ПРООН запускає проєкт для 8 громад-партнерів Шведського проєкту (SIDA)

Дата: 01.08.2023 11:59
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Шановні партнери

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН) засвідчує Вам свою повагу та дякує за плідну співпрацю.

ПРООН запускає проєкт для 8 громад-партнерів Шведського проєкту (SIDA) -  у додатку лист на голів громад - просимо підтвердити отримання.

Інформуємо Вас, що ПРООН за фінансування уряду Швеції у відповідності із Програмним документом в рамках компоненту розвиток місцевого самоврядування та реформа децентралізації влади проводе діяльність, яка спрямована на зміцнення потенціалу органів місцевого самоврядування територіальних громад щодо повоєнного відновлення та розвитку територій і громад, керуючись базовими підходами доброго врядування.

З метою посилення роботи існуючих платформ та інструментів місцевої електронної демократії з точки зору їх доступності та зручності використання для ОМС та жителів громади, запрошуємо Ваші територіальні громади до участі у проєкті ПРООН - «Платформи та інструменти взаємодії місцевої влади та мешканців громади», в рамках якого передбачено проведення експертного аналізу існуючих онлайн-ресурсів та інструментів на місцевому рівні, розробка навчальної програми та проведення навчання для фахівців органів місцевого самоврядування, які працюють із громадськісьтю.

Проєкт буде впроваджуватися в 8-ми громадах (за переліком) з серпня по грудень 2023 року. Відповідальною особою за виконання є Ганна Білявська, спеціалістка компоненту Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади, тел +38(093) 551-19-99, ел.адреса: hanna.biliavska@undp.org.

Для вже детальної інформації  пропонуємо представникам від кожної громади-прийняти участь у ОНЛАЙН зустрічи із екперткою Наталією Кобильчак для обговорення плану впровадження і конкретних активностей в громадах.

Час проведення 10:00-11:00 у п'ятницю, 4 серпня

https://us06web.zoom.us/j/81567818469
код доступу: 450

Ідентифікатор конференції: 815 6781 8469

Код доступа: 450
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь