«Відновлення водопостачання в Миколаєві – результат співпраці з Данією», - Олена Зеленська

Дата: 21.08.2023 18:04
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

Фото без опису«Відновлення водопостачання в Миколаєві – результат співпраці з Данією», - Олена Зеленська

Фото без описуВідновлення водопостачання в Миколаєві є результатом співпраці з Данією, яка опікується всією областю. Ця країна – один зі світових лідерів фінансової допомоги Україні. З цього року в Данії діє ще й окремий фонд підтримки України, кошти з якого будуть спрямовані на відновлення шкіл, лікарень, водо-, тепло- й енергопостачання, облаштування бомбосховищ, а також на активізацію української економіки й підтримку населення.

Фото без опису

Про це у своєму телеграм-каналі повідомила перша леді України Олена Зеленська.

🇩🇰 Під час візиту до країни вона зустрілася з тими, хто займається цим безпосередньо: із міністром підприємництва Данії Мортеном Бедскоу й міністром у справах міжнародного розвитку та глобальної кліматичної політики Деном Йоргенсеном – і подякувала за підтримку.

🤝 Також Олена Зеленська зустрілася з представниками данського бізнесу та благодійних фондів.

Одному з них завдячуємо відпочинком у Карпатах для наших великих прийомних родин. Цього року Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської організувала його для 218 сімей. Завдяки небайдужим іноземним меценатам ми вже допомогли кожній четвертій великій прийомній родині в Україні й нині будуємо для них житло. Менше ніж за рік існування надали 474 генератори жителям деокупованих територій. Зібрали кошти для відновлення чотирьох операційних Ізюмської лікарні.

Олена Зеленська впевнена, що в Данії, яка вже потужно відгукнулася на потреби українців, точно знайдуться ще багато однодумців. 🇺🇦🇩🇰

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь