Коли подавати документи на субсидію?

Дата: 24.08.2023 02:40
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Коли подавати документи на субсидію?

За житловою субсидією можна звернутися в будь-який місяць року, у разі виникнення потреби в державній підтримці у Вашої родини. 

☝🏻Субсидія на оплату житлово-комунальних послуг призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону. Вона розраховується на неопалювальний сезон (з 1 травня по 30 вересня) та опалювальний сезон (з 1 жовтня по 30 квітня).

Після закінчення терміну отримання субсидії органи Пенсійного фонду України здійснюють самостійно її розрахунок на наступний період без звернень громадян (крім окремих категорій домогосподарств, зокрема ВПО).

📌 Житлова субсидія на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян.

👉 У разі звернення за призначенням житлової субсидії протягом двох місяців з початку опалювального сезону вона призначається з початку такого сезону. А у разі звернення за призначенням житлової субсидії протягом трьох місяців після підвищення тарифів, – субсидія призначається з місяця такого підвищення.

Начальник Головного управління Олена СИЧУГОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь