Вітання від Коблівського сільського голови Володимира Панича з нагоди Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2023 10:21
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Шановні жителі Коблівської громади!!!

Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Акта проголошення незалежності України та від'єднання від СРСР, що заведено вважати датою відновлення незалежної  держави Україна. 

32 - й  рік тому наш народ зробив рішучий поворот у своїй історії, обравши шлях самостійного розвитку держави. Здобуття незалежності і суверенітету є найважливішою подією в історії будь-якої країни, будь-якого народу, в житті кожної людини. Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби.

Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. Наразі ми з Вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух національної самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї Батьківщини та незалежності.

Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині. Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

І ми обов’язково вистоїмо! Не дамо ворогу жодного шансу панувати на нашій землі.

Бажаю усім Вам миру, спокою та злагоди, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Хай серця кожного  з Вас  будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

Тримаймося разом! Об’єднуємося!
Все буде Україна! Слава Україні!

Зі святом вас!

Сільський голова Володимир Панич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь