«Мінветеранів створить у громадах діалогові платформи з питань державної ветеранської політики», – Юлія Лапутіна

Дата: 26.08.2023 04:27
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

📍«Мінветеранів створить у громадах діалогові платформи з питань державної ветеранської політики», – Юлія Лапутіна

Про це повідомила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна у прямому ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

🔹Вона зазначила, що 22 серпня у Києві пройшов VI Міжнародний ветеранський форум «Україна. Захисники. Майбутнє.» – масштабний захід, на якому очільниця Мінветеранів представила єдину державну ветеранську політику «Шлях ветерана».

Вона включає впровадження підтримки фахівців з супроводу ветеранів та демобілізованих, забезпечення житлом, освіту та професійну адаптацію, доступні адмінпослуги через ЦНАПи для ветеранів та членів їхніх родин, сприяння у працевлаштуванні та підтримку ветеранського підприємництва, розвиток адаптивних видів спорту.

Тож активне залучення місцевих громад до реалізації державної ветеранської політики в регіонах сприятиме гідній реінтеграції українських захисників і захисниць до мирного життя після повернення з війни, зауважила міністр.

💬«Маємо дійти до громад. Тому в областних цетрах будуть створені діалогові платформи для комунікації з ветеранської політики. Щоб у кожній громаді розуміли, що таке нова державна ветеранська політика, і як слід опікуватись ветеранами та їхніми родинами. Тож вже у вересні ми будемо проводити такий регіональний захід», – анонсувала Юлія Лапутіна.

➡️Детальніше – у відео.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь