З Днем Знань!

Дата: 01.09.2023 08:35
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

Шановні педагоги, учні, батьки!

Сьогодні у  всіх навчальних закладах нашої громади  розпочинається новий навчальний рік.

1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Дорогі учні! У навчанні, перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин справедливості та добра. Нехай збудуться усі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

Перше вересня - це свято всенародне. Свято вчителів і вихователів, свято батьків, які разом зі своїми дітьми в цей нелегкий час  здобувають знання, досягають своєї мети у житті.

Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом.  Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

Сільський голова 
Володимир Панич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь