«Конгрес буде працювати і після завершення воєнного стану», – Віталій Безгін

Дата: 04.09.2023 15:24
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

📌«Конгрес буде працювати і після завершення воєнного стану», – Віталій Безгін

Народний депутат, голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Віталій Безгін в ефірі телемарафону «Єдині новини» запевнив, що Конгреси місцевих та регіональних влад при Президентові України продовжить функціонувати далі.

За словами народного обранця, після повномасштабного вторгнення відбулася корекція пріоритетів.

Серед питань, які у фокусі уваги Конгресу, тарифи та опалювальний сезон. Віталій Безгін прогнозує, що у майбутньому в рамках засідань також відбудеться обговорення бюджетної політики, адже до 15 вересня 2023 Уряд має подати проєкт бюджету до Парламенту.

Як розповів народний обранець, регіони відіграють ключову роль у процесі євроінтеграції, який зараз перебуває на активній стадії.

Подробиці у відео або читайте на сайті Конгрес місцевих та регіональних влад 👉 https://www.congress.gov.ua/konhres-bude-pratsiuvaty-i.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь