163 кандидати вже пройшли другий етап відбору у помічники ветерана в межах ініціативи Мінветеранів

Дата: 06.09.2023 09:38
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

✅163 кандидати вже пройшли другий етап відбору у помічники ветерана в межах ініціативи Мінветеранів

Триває розвиток експериментального проєкту з розбудови в Україні інституту помічника ветерана в чотирьох областях держави за ініціативи ветеранського відомства.

Позаду – більша частина своєрідного селекційного його періоду, що мав відібрати гідних кандидатів, спроможних пройти навчання та якісно виконати місію із супроводу процесу повернення військових людей до цивільного життя.

👆На сьогодні 407 кандидатів виявили бажання долучитися до цього «пілоту». Найбільше таких охочих – на Вінниччині – 112, та Львівщині – 102 особи. Нині ще тривають співбесіди у чотирьох регіонах держави та 50 громадах, залучених до ініціативи Мінветеранів. 163 кандидати вже пройшли другий етап відбору й проходитимуть профільне навчання у Центрах ветеранського розвитку.

Середній вік кандитатів у помічники ветерана – 43 роки, більшість (54 %) є жінками та мають вищу освіту (бакалавр – 48 %, магістр – 52 %).

📍 На Миколаївщині вже завершилося навчання першої групи з 23 фахівців сервісних офісів. Уже триває процес підготовки 19 таких посадовців у Вінниці, яких після отримання відповідних сертифікатів через два тижні почнуть працевлаштовувати.

Відомо, що до спершу заявлених чотирьох регіонів держави як учасників проєкту з розбудови інституту помічника ветерана додатково долучаються ще громади Сумської, Полтавської, Закарпатської, Київської областей та столиці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь