ОБҐРУНТУВАННЯ обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – детальні плани території

Дата: 13.09.2023 09:38
Кількість переглядів: 53

Коблівська сільська рада

ОБҐРУНТУВАННЯ

обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – детальні плани території

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну No 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
- Коблівська сільська рада,
- 57453 Миколаївська область, Миколаївський район, с. Коблеве, вул. Одеська, буд. 4,
- Код ЄДРПОУ 04375748
- орган державної влади та орган місцевого самоврядування, об’єднання територіальних громад
2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):
послуги з Розроблення детального плану частини території земельних ділянок Коблівської сільської територіальної громади Миколаївського району Миколаївської області за ДК 021:2015 71410000-5 Послуги у сфері містобудування Єдиного закупівельного словника, ДБН Б. 1.1.-14:2012.
3. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:
Відкриті торги з особливостями, UA-2023-09-12-014651-a
4. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 870 00,00 грн. з ПДВ.
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена відповідно до наказу Мінекономіки від 18 лютого 2020 No 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» та відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». Очікувану вартість предмета закупівлі визначено методом порівняння (моніторингу) ринкових цін. Інформацію про ціну товару було отримано шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах надавачів послуг, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках. Крім цього, був проведений аналіз закупівель аналогічних послуг через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «ProZorro».
5. Розмір та обґрунтування бюджетного призначення: 870 000,00 грн. з ПДВ.
Розмір бюджетного призначення предмета закупівлі визначено згідно з кошторисними призначеннями на 2023р. та у відповідності до рішення чергової сесії Коблівської сільської ради від 06.06.2023 No7 «Про внесення змін до бюджету Коблівської сільської територіальної громади на 2023 рік» та від 14.07.2023 No1 «Про внесення змін до бюджету Коблівської сільської територіальної громади на 2023 рік».
Загальний обсяг закупівлі сформовано з урахуванням наявної потреби у закупівлі даного виду послуг та визначено в межах заходів по виконанню Програми соціально-економічного розвитку Коблівської сільської ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням сесії Коблівської сільської ради No 6 від 12.05.2023 «Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Коблівської сільської ради на 2021-2025 роки та затвердження її в новій редакції».
6. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Технічні завдання на закупівлю послуги розроблено відповідно до Закону України “Про регулювання містобудівної документації”, Постанови Кабінету Міністрів від 01.09.2021 No 926 “Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації”, ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні». 
Необхідність у проведенні закупівлі послуг з розроблення 5 детальних планів частини території земельних ділянок Коблівської сільської територіальної громади виникла у зв’язку з розміщенням об’єктів, що забезпечують громадські інтереси та реалізацію інвестиційних проектів.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено у відповідності до рішення сесії Коблівської сільської ради від 06 червня 2023 року No1 «Про дозвіл на розробку детального плану території земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» та рішення чергової сесії Коблівської сільської ради від 14 липня 2023 року No34 «Про дозвіл на розробку детального плану території».
Послуги повинні бути якісними, надаватись відповідно до встановлених стандартів, норм і правил. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь