З днем РЯТІВНИКА!

Дата: 17.09.2023 13:57
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Шановні рятівники!

🇺🇦17 вересня ми відзначаємо свято сильних, мужніх і відважних людей, які надійно стоять на сторожі життя й безпеки громадян, захищають природні багатства та матеріальні цінності від проявів стихії – День рятівника.

🧑‍🚒Професія, яку ви обрали, – одна з найблагородніших на землі. Ризикуючи життям, ви першими готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим. Ваше міцне плече та відкрите серце є запорукою нашого спокою та впевненості у завтрашньому дні.

Низький уклін та щира подяка вам за професіоналізм, мужність, самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди, за те, що продовжуєте боротися з усіх сил, нерідко ризикуючи власним життям задля порятунку інших.

Тож, шановні рятівники, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Нехай Пресвята Богородиця, яка є вашою покровителькою, оберігає від всіх бід і негараздів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках.

💛💙Міцного здоров’я, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці. В час, коли ви бережете людські життя, нехай оберігає вас Господь Бог і обдаровує cвоїми щедротами!

Сільський голова Володимир Панич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь