ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – капітальний ремонт водогону с. Українка

Дата: 15.09.2023 10:50
Кількість переглядів: 103

ОБҐРУНТУВАННЯ

обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – капітальний ремонт водогону с. Українка

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну No 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

  • найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: КП «Коблівський СКГ»,
  • місцезнаходження замовника: 57453 Миколаївська область, Миколаївський район, с. Коблеве, вул.Баблідзе, 1/1
  • ідентифікаційний код замовника: 33730878
  • категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

  • Капітальний ремонт мереж водогону в с.Українка Березанського району Миколаївської області ДК 021:2015: 45330000-9 — Водопровідні та санітарно-технічні роботи.

3. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:

  • Відкриті торги з особливостями, No UA-2023-09-14-012391-a

4. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 25 881 049,00грн. з ПДВ.

  • Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено у відповідності до кошторисної документації, яка враховує обсяги робіт, передбачені Робочим проєктом, складеного згідно з наказом Мінрегіону від 25.06.2021 No162 «Деякі питання ціноутворення у будівництві», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.09.2021 за No 1225/36847, та Кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва», затверджених наказом Мінрегіону від 01.11.2021 No281.
  • Отримано позитивний експертний звіт ДП «УК Експертиза» NoТ817-АД від 18.08.2023.

5. Розмір та обґрунтування бюджетного призначення: 7 000 000,00 грн. з ПДВ на 2023 рік.

  • Розмір бюджетного призначення предмета закупівлі на 2023р. визначено згідно з кошторисними призначеннями на 2023 рік та у відповідності до рішення чергової сесії Коблівської сільської ради від 06.06.2023 No7 «Про внесення змін до бюджету Коблівської сільської територіальної громади на 2023 рік».
  • Фінансування робіт по предмету закупівлі буде здійснено на підставі узгодженого Сторонами Плану фінансування робіт на 2023-2025 роки за умови наявності коштів та по мірі їх надходження з джерел фінансування.
  • Загальний обсяг закупівлі сформовано з урахуванням наявної потреби у закупівлі даного виду робіт та визначено в межах заходів по виконанню Програми «Питна вода», затвердженої рішенням Коблівської сільської ради No 17 від 15.12.2021 «Про затвердження Програми «Питна вода» на 2022-2026 роки на території Коблівської сільської ради».

6. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

  • Технічні, якісні та кількісні характеристики зазначено у проектній документації «Капітальний ремонт мереж водогону в с. Українка Березанського району Миколаївської області. Коригування». Технічні завдання на закупівлю робіт розроблено у відповідності до ДБН Б.1.1-14:2021 Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні.
  • В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.
  • Необхідність у проведенні закупівлі даного виду робіт виникла у зв’язку з нездатністю мереж водогону забезпечити в повному обсязі постійне водопостачання населення, висока ступінь зношеності мереж, виникнення постійних пошкоджень. Мережа не охоплює водопостачанням всі садиби села.

КП КОБЛІВСЬКИЙ СКГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь