18-20 вересня 2023 року у місті Вінниця відбувся тренінг, присвячений питанню взаємодії місцевої влади та громадськості з використанням електронних інструментів

Дата: 21.09.2023 23:05
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

18-20 вересня 2023 року у місті Вінниця відбувся тренінг, присвячений питанню взаємодії місцевої влади та громадськості з використанням електронних інструментів.

Ця навчальна подія була організована за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та за фінансової підтримки Уряду Швеції.

На тренінгу брали участь представники громад з Дніпропетровської, Миколаївської, Сумської та Чернігівської областей.

Фото без описуУчасники заходу мали можливість ознайомитися з основними аспектами взаємодії з громадськістю, поняттями е-демократії та їх значенням для залучення громадян до участі в процесах прийняття рішень на місцевому рівні.

Крім того, учасники отримали практичні навички з використання організаційно-правових заходів для впровадження інструментів е-демократії та підвищили свою обізнаність щодо збереження балансу між наданням послуг і забезпеченням прав людини в умовах надзвичайних ситуацій.

Фото без опису  Фото без опису

Тривалість тренінгу дозволила учасникам поділитися досвідом та навчитися налагоджувати ефективну комунікацію з громадськістю через електронні ресурси. Представники Вінницької міської ради поділилися своїми активностями, які сприяють залученню громадян до участі у місцевому управлінні.

Ми висловлюємо щиру подяку організаторам тренінгу та спікеру Наталії КОБИЛЬЧАК за проведення цієї важливої навчальної події на високому рівні. Нові знання та практичні навички надихають нас і мотивують рухатися впевненими кроками у майбутнє. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь