Запрошуємо перспективних спеціалістів долучитися до команди податківців Миколаївщини!

Дата: 04.10.2023 11:49
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

👋Запрошуємо перспективних спеціалістів долучитися до команди податківців Миколаївщини!

😇Шановні спеціалісти! Якщо ви бажаєте взяти участь у вдосконаленні роботи податкової служби, зробити внесок у розвиток, процвітання та розбудову української держави, тоді вам до нас!

👉Головне управління ДПС у Миколаївській області запрошує вас долучитися до команди податківців регіону. Податкова служба – це вагома сходинка для початку або продовження кар’єрного зростання у сфері державної служби.

☝️Звертаємо увагу, що на період воєнного стану спрощено процедуру прийняття нових працівників на державну службу. Наразі службі необхідні працівники для роботи з фізичними та юридичними особами, для проведення податкових перевірок, для роботи з комп’ютерною технікою та юристи.

✅Від вас потрібно виконання необхідних вимог, це зокрема:

☑для посад категорії В – вища освіта за освітнім ступенем бакалавра, молодшого бакалавра, за фахом фінансово-економічного або юридичного спрямування, вільне володіння державною мовою;

☑для посад категорії Б – вища освіта за освітнім ступенем не нижче магістра, за фахом фінансово-економічного або юридичного спрямування, вільне володіння державною мовою та досвід роботи на посадах державної служби категорії «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

🧚‍♀️У свою чергу податкова служба надає можливість набуття унікального досвіду, гарантує роботу з фаховими професіоналами, забезпечує кар’єрне зростання, підвищення кваліфікації, формування унікальних навичок та соціальний захист.

📶Тож долучайтеся до команди податкових професіоналів!

🙌Чекаємо амбітних та перспективних кандидатів!

📱За більш детальною інформацією можна звернутися до фахівців управління персоналу Головного управління ДПС у Миколаївській області за номерами телефону: (0512) 50-18-19, (0512) 50-18-23.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь