Дарунок від муніципалітету Нерінга (Литовська республіка): пожежна техніка прибула до Коблево

Дата: 18.10.2023 14:31
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Пожежний автомобіль приїхав до Коблеве від наших партнерів муніципалітету Нерінга (Литовська республіка)

🚒До Коблівської  громади, як черговий гуманітарний вантаж прибув пожежний автомобіль Mercedes від наших друзів та партнерів. Громада муніципалітету Нерінга, (нагадаємо, 11 листопада 2022 року підписаний меморандум про партнерство між Коблівською сільською радою та муніципалітетом Нерінга), переймаються проблемами нашої громади. Вже навесні наша громада зустрічала перший гуманітарний вантаж від партнерів. 

📦Приїхав не порожній автомобіль: його наповнили корисними та актуальними речами: генератором, додатковими рукавами, пневматичні ножиці, бензопила, вогнегасники та інша вкрай потрібна при виконанні завдань амуніція.

🤝Від імені сільського голови, депутатського корпусу та жителів громади висловлюємо партнерам щирі слова вдячності за відважність, милосердя, небайдужість до чужої біди.

Фото без опису «З великим ентузіазмом та неймовірною вдячністю ми прийняли ваш надзвичайний дарунок - пожежний автомобіль, який стане справжньою допомогою та підтримкою для наших жителів. – промовив слова вдячності голова сільської ради Володимир Панич. - Ми цінуємо вашу довіру та віру у нашу роботу. Ваша підтримка важлива не лише фінансово, а й морально, адже вона додає нам силу та натхнення».

🙏Дякуємо від щирого серця нашим добрим друзям, партнерам, усім хто робить свій внесок у відбудову України! Бажаємо миру, родинної злагоди, довгого й щасливого життя! 
Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь