Вітаємо переможців хореографічного конкурсу!

Дата: 02.11.2023 08:36
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Фото без опису Хореографічний колектив "ВІДРОДЖЕННЯ" Новофедорівського СБК - філія, керівник Зиміна Катерина Михайлівна,  які отримали ДВА  3-х місць в номінації "Сучасна хореографія"  та  "Народна стилізація".

Наприкінці жовтня відбувся обласний огляд хореографічного мистецтва «Jam», метою якого було визначення стану роботи хореографічних колективів Миколаївщини, впорядкування, збереження розвитку та популяризації народної, стилізованої, класичної, сучасної, бальної та дитячої хореографії, пошуку та вдосконалення нових форм хореографічного мистецтва, популяризації народних традицій та обрядів у стилізованій хореографічній обробці, вдосконалення виконавської майстерності та виявлення нових творчих колективів.

В огляді взяли участь 50 аматорських хореографічних колективів, гуртків, студій та шкіл (а це близько 1000 учасників)  з 18 територіальних  громад Миколаївщини.

Програма учасників складалася з двох хореографічних номерів у різних номінаціях та вікових категоріях. Конкурсанти представляли своє бачення сьогодення, виявляли творчий підхід до самобутнього втілення сценічного образу, сценічної культури та музичного оформлення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь