Увага! Правова допомога!

Дата: 01.11.2023 05:57
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Шановні жителі с.Коблеве!

📌В четвер, 2 листопада 2023 року, з 11:00 до 13:00 години у приміщенні гуртожитку за адресою: с.Коблеве, вул. Курортна, 41, будуть працювати фахівці мобільної бригади БФ “Право на захист” в рамках проекту «Надання гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні», що фінансується Європейським Союзом. Запрошуємо вас на безоплатні індивідуальні консультації з юридичних питань та питань соціального захисту.

ℹБлагодійний фонд “Право на захист” — це провідна в Україні правозахисна організація, що надає багатоцільову допомогу ВПО, постраждалим від воєнних дій, біженцям, шукачам захисту та особам без громадянства. Фонд реалізовує програми з юридичної, психологічної та матеріальної підтримки ВПО й постраждалого від воєнних дій населення, а також надає соціальну допомогу та здійснює моніторинг захисту прав.

ЮРИСТИ БФ “Право на Захист” консультують з наступних юридичних питань: трудові; сімейні питання; оформлення та поновлення документів; зміни в законодавстві про ВПО; оформлення статусу дітей, що постраждали внаслідок воєнних дій; незаконне виселення з гуртожитків; виїзд за кордон; реєстрація фактів народження/смерті на окупованій території; реєстрація пошкодженого/зруйнованого житла тощо.

СОЦІАЛЬНІ ПРАЦІВНИКИ БФ “Право на Захист” надають консультації стосовно наступних питань: оформлення соціальної допомоги / пенсії / довідок; реєстрація ВПО; сімейні питання; трудові права; отримання освітніх / медичних послуг; програма "Доступні ліки"; допомога в гуманітарній потребі / засобах реабілітації, сприяння в забезпеченні житлом; захист інтересів дітей; недискримінація, тощо.

ПСИХОЛОГИ БФ “Право на Захист” допомагають повернути рівновагу та покращити стан. Ви отримаєте підтримку і пораду, якщо вам потрібно подолати емоційні гойдалки, зберігати та відновлювати власний ресурс; відновити джерело життєстійкості; досягти порозуміння з підлітками; ефективно спілкуватись в конфліктних ситуаціях, тощо.

Будемо дуже вдячні за зворотній зв’язок. Будь ласка, залиште відгук про співпрацю з нами через форму https://docs.google.com/..viewform...

❗Усі послуги БФ “Право на захист” безоплатні!

Якщо ви вважаєте, що під час роботи представники БФ “Право на захист” порушили ваші права чи ви зафіксували неналежну поведінку — звертайтеся, будь ласка!

📧E-mail: complaint@r2p.org.ua

☎Тел.: 099 217 58 95

Усі звернення анонімні та конфіденційні❗❗❗


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь