У КОБЛЕВЕ СТВОРЮЄТЬСЯ ОФІС ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 09.11.2023 12:29
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Фото без опису За фінансової підтримки уряду Швеції в Україні стартував пілотний проєкт із створення Інтегрованої моделі відновлення та розвитку громади. 

У партнерстві з Європейським Союзом і місцевою владою ПРООН підтримує створення Офісів відновлення та розвитку, які стануть платформою для прийняття управлінських рішень, заснування сталих партнерств, проведення переговорів, конференцій, презентацій, групової та аналітичної роботи тощо.

Коблівська громада обрана однією з шести пілотних в Україні, у яких на умовах співфінансування реалізовуватиметься проєкт зі створення Офісу відновлення та розвитку. Офіс буде розміщено у сесійній залі Коблівської сільської ради та найближчим часом буде оснащене та облаштовано всім необхідним обладнанням, яке надасть ПРООН.

Фото без опису

Для розробки механізму функціонування Офісів, нормативно-правових документів, які на місцевому рівні будуть регламентувати роботу Офісу, представниками ПРООН спільно з органами місцевого самоврядування заплановано проведення робочих зустрічей, тренінгів та семінарів під час яких експерти ПРООН проведуть аналіз стану рівня проєктної зрілості за тематичними напрямками (проєктна діяльність, є-демократія, фінансове забезпечення, гендерна політика, місцева економічна політика, соціально-гуманітарна сфера).

Саме один із таких тренінгів на тему «Впровадження Інтеграційної Моделі на місцевому рівні» нещодавно відвідали фахівці Коблівської сільської ради Тетяна Ковалик та Ірина Бергалевич, що відбувся у м. Київ.  Разом з експертами Дегтярьова Ія, Кулініч Олег, Малько Юлія, Овчаренко Тетяна, Тимощук Олег було розглянуто заплановані питання в рамках тренінгу, напрацювані першочергові кроки зі створення Офісів та обговорено нагальні питання.

Вислювлюємо слова подяки ПРООН та до подальшої співпраці!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь