Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок на Донбасі

Дата: 14.11.2023 13:05
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

Шановна бізнесова спільнота Коблівської громади!

📣Інформуємо, що через прямий вплив війни на місцеву економіку та бізнес середовище Миколаївська область була обрана для участі у проекті «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок на Донбасі» (SEED), який після початку повномасштабної війни в лютому 2022 року було адаптовано відповідно до зміни контексту безпеки та гуманітарної ситуації в країні.

🔹У зв’язку з цим, в рамках ініціативи REACH, міжнародна неурядова некомерційна організація ACTED звернулася до голови Миколаївської обласної військової адміністрації з листом 👉🏻 https://drive.google.com/file/d/15Zza9bROQYvCjH_8hQ1Dm9RVu0BnDF8F/view щодо сприяння у проведенні дослідження та  надання контактів представників різних напрямків бізнесу, які були б зацікавлені у цьому проекті, та змогли би відповісти щодо основних проблем та проблем розвитку підприємництва.

🔹Коротко про REACH: Ініціатива REACH (дослідження для координації гуманітарної допомоги) сприяє розробці Інформаційних інструментів і продуктів, які підвищують спроможність суб'єктів гуманітарної діяльності приймати обґрунтовані рішення в умовах надзвичайних ситуацій, відновлення та розвитку. Методології REACH включають збір первинних даних та поглиблений аналіз, а вся діяльність здійснюється через міжвідомчі механізми координації допомоги. REACH є спільною ініціативою IMPACT та ACTED і Програми з оперативного застосування супутникової інформації (UNITAR-UNOSAT) Навчального та науково-дослідного інституту Організації Об'єднаних Націй.__

🔹У рамках Ініціативи REACH передбачено проведення досліджень з оцінки економічної участі (ДОЕУ), завдяки яким ACTED може адаптувати проектну діяльність відповідно до місця розташування, типу та серйозності соціально-економічних потреб різних підгруп населення в районах проведення дослідження.

🔹ДОЕУ в Миколаївській області складатиметься з трьох етапів збору даних: 
✅травень 2023 року - експрес-дослідження для загального розуміння економічної ситуації в конкретній місцевості (вже завершено); 
✅листопад-грудень 2023 року - дослідження місцевого бізнес-середовища (і впливу воєнних дій на нього);
✅квітень-травень 2024 року - дослідження населення працездатного віку.

🔹Учасники дослідження будуть відібрані з представників мікро-, малого та середнього підприємництва, які представляють різні сектори економіки, особлива увага буде зосереджена на бізнесах, що очолюються жінками.                                              

❗️В роботі з персональними даними буде дотримано вимоги чинного законодавства України про захист персональних даних.

❇️Рекомендуємо долучатися до співпраці в рамках ініціативи REACH, що дасть змогу оцінити економічний потенціал громади, виявити проблеми та у подальшому прийняти відповідні рішення для їх вирішення.                                                                                    

👍 У разі вашої зацікавленості та з метою більш ефективної співпраці, пропонуємо залишити ваші контакти тут https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXQZVFwYL_hbWPODIPXzEroKO_AIhef3GA36XZxIxfcNxvJg/viewform.

Скористаймося усіма можливостями задля підвищення рівня економічного розвитку громади та регіону!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь