9–14 листопада дистанційно відбувся обласний огляд «Театральні бувальщини»

Дата: 18.11.2023 09:52
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

🎭9–14 листопада дистанційно відбувся обласний огляд «Театральні бувальщини», до якого долучилося 33 колективи з різних громад, понад 100 учасників.

Нашу громаду предстасляли:

✔️Театральний колектив "РОЗВАЖАЙ-2" Новофедорівська СБК- філія, керівник Зиміна Катерина в номінації "Дитячий аматорський колектив" які отримали ІІІ місце!! ВІТАЄМО!!

✔️Дует "ПЕРЕСМІШКИ" Ірина Білик, Наталія Свирикова "Коблівський центр дозвілля та розвитку особистості" номінація "Малі форми" які отримали ІІІ місце. ВІТАЄМО!!!

Фото без описуФото без опису

📌 Захід проводився з метою виявлення нових колективів, що працюють не більше трьох років у театральному жанрі та надання можливості їх творчій реалізації, визначення стану роботи колективів театрального жанру Миколаївщини в умовах воєнного часу, аналізу рівня виконавської майстерності творчих колективів та надання методично-практичної допомоги керівникам колективів.

🎭Хочеться зазначити, що на ниві театрального мистецтва наші колективи відрізняються один від одного жанрами та напрямками у роботі. 🫶Бажаємо і надалі відроджуватися, міцнішати, відкривати нові творчі таланти та поповнювати скарбницю творчих досягнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь