Стратегічний Альянс: Олег Боз і DRC Данської Ради

Дата: 22.11.2023 13:31
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

📣14 листопада 2023 року представники Данської Ради у справах біженців в Україні відвідали Коблівську громаду. Зустріч, в якій брав участь голова фонду Олег Боз, стала платформою для обговорення можливих напрямків співпраці між DRC та громадою.

📌Представники DRC поділилися планами щодо проведення виїзних інформаційних сесій з гендерного насилля для жінок та дівчат-підлітків в Коблівській громаді. Акцент був зроблений на можливостях надання доступу до інформації, уроків з життєвих навичок та групових розважальних заходів.

👆 Неабияк важливо відзначити, що Данська Рада у справах біженців (DRC) є гуманітарною організацією, що працює на засадах гуманітарності та пріоритетності прав людини. Почавши роботу в Україні в 1998 році, DRC активно допомагає внутрішньо переміщеним особам та здійснює проекти реінтеграції в різних регіонах країни. На сьогоднішній день DRC є однією з найбільших неурядових організацій в Україні, яка реагує на потреби громад, що постраждали від війни та переміщення.

Діяльність DRC охоплює 19 областей та забезпечує важливу гуманітарну допомогу переміщеним особам та громадам, що стали жертвами війни, завдяки штату більше ніж 500 фахівців, включаючи закордонних спеціалістів. Із головним офісом у Києві, DRC продовжує свою місію надання цільової та ефективної допомоги на території всієї України.

#розвитокКоблево #DRCДанськоїРади #новини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь