"Стратегічне засідання Координаційного штабу в Миколаївській області: Успіхи та Перспективи в Розмінуванні Територій"

Дата: 19.12.2023 17:35
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

✅Під час проведення засідання Координаційного штабу в Миколаївській області окреслено досягнення та пріоритети в розмінуванні територій

🗓У вівторок, 19 грудня, під головуванням першого заступника начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгія Решетілова відбулося засідання Координаційного штабу з питань очищення території Миколаївської області від вибухонебезпечних предметів.

🪖У ході засідання начальник управління з питань цивільного захисту облвійськадміністрації Євген Пронін повідомив про стан розмінування територій та об’єктів області протягом 2023 року. Наразі обстежено 111648 га сільськогосподарських земель, 1062 км ліній електропередач, 566 км залізничних шляхів, 379 км автодоріг, 74 км газопроводів, 481 км зрошувальних каналів, 25 га акваторії, 633 об’єкти критичної інфраструктури, 685 домогосподарств, вилучено 37841 одиницю вибухонебезпечних предметів (з них 64 авіабомби).

🧨Про роботу піротехнічних груп, темпи проведення обстежень, стан оснащення, ефективність залучення роботизованої техніки проінформували представник Національного органу з питань протимінної діяльності Андрій Лабань, заступник начальника ГУ ДСНС України у Миколаївській області Віталій Мокренко та начальник відділу вибухотехнічної служби ГУ НП в Миколаївській області Анатолій Чечельницький.

Фото без опису Фото без опису

▶️Своєю чергою, Георгій Решетілов наголосив на необхідності чіткої координації дій всіх суб’єктів протимінної діяльності, які здійснюють заходи з очищення територій області та зосередження спільних зусиль на нарощування темпів розмінування.

Також у ході засідання обговорено нагальні питання та шляхи їх вирішення, підбито річні підсумки діяльності, визначено основні пріоритети роботи на 2024 рік.

На завершення, Георгій Решетілов від імені керівництва обласної військової адміністрації, а також мешканців області виразив вдячність піротехнічним підрозділам та міжнародним операторам за їх небезпечну, але важливу діяльність, яка підвищує рівень безпеки в регіоні та сподівання на плідну співпрацю у наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь