Погіршення погодніх умов!

Дата: 08.01.2024 19:05
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

‼️У період з 8 по 9 січня очікується погіршення погодних умов‼️

ℹ️Як прогнозують синоптики цими днями у зв'язку з впливом південного циклону та вторгненням 🌀холодного арктичного повітря з півночі Європи на території Миколаївської області та у м. Миколаїв очікуються опади у вигляді дощу☔ з переходом у 🌨️сніг, сильний поривчастий вітер🌬️, ожеледиця, налипання мокрого ❄️снігу, утворення снігового покриву, хуртовини, а також різке пониження температури до позначок 🥶8-13 градусів морозу.

🆘Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств, порушень роботи транспорту на окремих ділянках доріг області.

У зв’язку з цим Головне управління ДСНС України у Миколаївській області звертається до усіх 👥 громадян.

🗨️За можливості утримайтесь від поїздок 🚗 на дальні відстані в цей період, а тим, хто виїхав - ☝️будьте вкрай обережними.

⚠️Під час руху на транспорті, будьте обачними при проїзді мостів та естакад, відмовтесь від ризикованих маневрувань, у жодному випадку 🚫НЕ перевищуйте швидкість, ☝️дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

❗Крім того, пам'ятайте, що при сильних поривах вітру можливі випадки падіння дерев, ліній електропередач тощо, що становить небезпеку як для пішоходів, так і для водіїв.

☝️Тож, краще перечекайте складні погодні умови вдома, а якщо негода все ж таки застала вас “зненацька” чи то в дорозі, чи далеко від свого помешкання, 👉пам'ятайте, що в області, у разі погіршення погодних показників, функціонуватимуть Пункти Незламності, або, в разі виникнення позаштатної ситуації, ви можете звернутись по допомогу на гарячі лінії органів влади та місцевого самоврядування або до екстрених служб, в тому числі й на спецлінію 101.

Фото без опису

Бережіть себе.🤗


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь