Програма USAID АГРО надасть до 14,8 млн грн співфінансування для проєктів розвитку свинарства в Україні

Дата: 12.01.2024 10:10
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

 

🐷 У зв'язку зі скороченням поголів'я свиней та зростанням вартості кормових добавок, підприємства свинарства в Україні шукають шляхи для зменшення витрат та стимулювання розвитку. Програма USAID АГРО готова сприяти цьому, надаючи до 14,8 млн грн співфінансування для впровадження контрактної та/або кооперативної моделі вирощування свиней.

Заохочуються заявки від українських ММСП та операторів свиноферм. Проєкти, обрані для підтримки, сприятимуть покращенню продуктивності, збільшенню виробництва та створенню нових робочих місць, зокрема для жінок та внутрішньо переміщених осіб.

Очікувані результати включають залучення не менше 15 ММСП до нових моделей вирощування свиней, збільшення виробництва та створення не менше 20% нових робочих місць. Додаткові переваги отримають проекти, що сприятимуть розвитку галузі та підвищенню якості продукції.

 

🔰Дедлайни для участі в конкурсі визначено до 22 січня 2024 року для реєстрації та 9 лютого 2024 року для подання заявок. Програма USAID АГРО пропонує спільно розбудову галузі свинарства та створення конкурентоспроможних українських ринків.

Детальніше  за посиланням 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь