Вітання сільського голови з Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 06:51
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Український народ протягом великого періоду мріяв про створення незалежної об'єднаної соборної держави. З 22 січня 1919 року було оголошено Акт Злуки, який об'єднав східні та західні українські території в Єдину Соборну українську державу. Навіть якщо тоді не вдалося реалізувати цю мрію, це подія відзначила прагнення до національної єдності.

День Соборності є святом об'єднання українських земель в самостійну державу, визначеною великою датою у багатовіковій історії України.

Це свято нагадує нам, що Україна - це не розділена країна, і немає окремих Східної та Західної України; ми єдина держава і народ. Це символ нашого об'єднання, сили та могутності. Українці - це мудра, добра та потужна нація.

Як у ті давні часи, так і сьогодні, український народ відстоює ідею єдності та цілісності своєї країни. Нові виклики стоять перед нашою державою, і сьогодні українські патріоти захищають територіальну цілісність, свободу і незалежність України, часто ціною  власного життя. Ми віримо, що територіальна цілісність України, за яку боролися тисячі борців в різні епохи, залишиться непорушною.

Це свято - нагадування, що сильна духом нація не зламається, і ми подолаємо всі труднощі, будуючи сильну європейську країну для майбутніх поколінь.

З нагоди Дня Соборності України  щиросердечно вітаю та бажаю вам, шановні земляки, миру, злагоди та глибокої віри у гідне майбутнє нашої громади та України! Нехай єдність буде нашою силою!

Миру вам і Божої Благодаті!

 З повагою -  сільський голова Володимир ПАНИЧ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь