Вітання сільського голови з Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 06:51
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Український народ протягом великого періоду мріяв про створення незалежної об'єднаної соборної держави. З 22 січня 1919 року було оголошено Акт Злуки, який об'єднав східні та західні українські території в Єдину Соборну українську державу. Навіть якщо тоді не вдалося реалізувати цю мрію, це подія відзначила прагнення до національної єдності.

День Соборності є святом об'єднання українських земель в самостійну державу, визначеною великою датою у багатовіковій історії України.

Це свято нагадує нам, що Україна - це не розділена країна, і немає окремих Східної та Західної України; ми єдина держава і народ. Це символ нашого об'єднання, сили та могутності. Українці - це мудра, добра та потужна нація.

Як у ті давні часи, так і сьогодні, український народ відстоює ідею єдності та цілісності своєї країни. Нові виклики стоять перед нашою державою, і сьогодні українські патріоти захищають територіальну цілісність, свободу і незалежність України, часто ціною  власного життя. Ми віримо, що територіальна цілісність України, за яку боролися тисячі борців в різні епохи, залишиться непорушною.

Це свято - нагадування, що сильна духом нація не зламається, і ми подолаємо всі труднощі, будуючи сильну європейську країну для майбутніх поколінь.

З нагоди Дня Соборності України  щиросердечно вітаю та бажаю вам, шановні земляки, миру, злагоди та глибокої віри у гідне майбутнє нашої громади та України! Нехай єдність буде нашою силою!

Миру вам і Божої Благодаті!

 З повагою -  сільський голова Володимир ПАНИЧ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь