Вічна пам'ять герою! Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, Захисника України!

Дата: 23.01.2024 21:13
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

Шановна громада, родина Фірсових з Рибаківки, яка з 2022 року була у пошуку нашого захисника, свого сина і брата  отримала підтвердження сумного та трагічного факту - загибелі Олександра під час захисту нашої Батьківщини від лютого окупанта.

Фірсов Олександр Володимирович захищав Донецьку та  Луганську області з початку вторгнення росії в Україну. Як захисник суверенітету та територіальної цілісності України нагороджений у 2016 році відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції»,  у 2019 році  нагрудним  знаком «За взірцевість у військовій  службі», у 2021 році нагрудним  знаком «Гідність та  честь» .

Фото без опису

Всі ці роки Олександр щиро захищав нашу землю та під час повномасштабного вторгнення ворога звичайно продовжив її захист, у пам'ять про своїх загиблих побратимів та розуміючи яка велика небезпека стоїть для України, для своїх рідних та близьких, односельців….  Всі свої знання та вміння у військовій справі уміло застосовував разом зі своїми побратимами у нескореній фортеці Маріуполя.

Фото без опису Загинув наш Олександр  під час безпосереднього бойового зіткнення з противником в місті Маріуполь. Тривалий твій шлях додому, мужній наш ВОЇНЕ!!! Добра світла пам'ять про Вас, Олександре, і безмежна вдячність за Ваш подвиг назавжди залишаться в наших серцях.

Фото без описуВічна пам'ять і царство небесне ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ, ФІРСОВУ ОЛЕКСАНДРУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ! Ніколи не забудемо… Щирі співчуття родині в тяжкому горі від усієї громади... ‼️‼️‼️

Про день і час поховання буде повідомлено додатково.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь