Відкриття Алеї ПАМ'ЯТІ загиблих захисників у російсько - українській війні

Дата: 01.03.2024 13:41
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

🪦29 лютого 2024 року у Коблевому відкрито Алею пам’яті загиблих захисників у російсько - українській війні які віддали свої життя за Батьківщину з 2014 року.

🔸Проект реалізований спільними зусиллями молоді, виконавчого комітету та підтриманий депутатським корпусом.

🔰Під час заходу вручено членам сімей загиблих захисників бойові нагороди. Компанієнко Євгеній Олександрович з села Тузли та Кравчук Євгеній Дмитрович з села Коблевого указами Президента України (нажаль посмертно) нагородженні "Орденом за мужність" ІІІ ступеня. Кожен з нас зобов’язаний берегти в серці памʼять про тих, хто обороняв нас та нашу державу.

😢Сини і доньки України загинули за неї, за нас і наше майбутнє…Вони – наша честь, гордість і біль… Та як би не було важко, ми маємо триматися. 💪Маємо боротися за життя, як боролися вони. Пам’ятаймо завжди про їхню жертовність, їх подвиг, оплачений чорною ціною в життя…..

🙏Алея пам’яті – не про смерть, вона про життя тих, хто став небесним військом та увійшов в історію як Герой, Захисник, Миротворцець…

Слава Україні!

Героям Слава!🇺🇦🇺🇦


Пам’ять … Таке коротке слово.  Вона нетлінна і вічна….  Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне!  Пам’ять!  Що ти залишила?  Пам’ятники, як символ про тих, хто пройшов війну,  хто своїми грудьми прикривав рідну землю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь