Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»

Дата: 02.03.2024 18:22
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Фото без описуУвага, любителі літератури та поезії! У період з 16 по 24 березня 2024 року Український інститут книги запрошує вас приєднатися до першого в Україні Національного тижня читання, присвяченого поезії.

Цьогорічна тема тижня – Дім. Для кожного з нас дім має особливе значення, особливо в часи війни й кризи. Це символ повернення, невичерпне джерело тепла та віри. Гасло тижня, "Ріки незмінно течуть додому", відображає глибокі зв'язки з батьківщиною, навіть через тисячі кілометрів.

Інститут планує розгорнути різноманітні заходи протягом тижня, включаючи читання віршів, дискусії та творчі майстер-класи.

Фото без описуМета - висвітлити роль поезії українських поетів у складний час і надати підтримку тим, хто втратив свій дім через війну.

Долучайтеся до цього заходу, щоб разом відзначити силу слова та спільності. Докладніша інформація про події тижня читання буде доступна на сайті Інституту за посиланням: ubi.org.ua.

Запити щодо інформаційної підтримки та партнерств можна надсилати на електронну адресу: olha.shevchuk-kliuzheva@ubi.org.ua.

Не пропустіть цю унікальну можливість зануритися у світ поезії та згадати про те, що дім – це не лише місце, де ми живемо, але й символ нашої національної ідентичності та спільної долі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь