Команда з Коблівської ТГ на UPSHIFT УКРАЇНА

Дата: 19.03.2024 12:23
Кількість переглядів: 46

Команда з Коблівської ТГ на UPSHIFT УКРАЇНА

Фото без опису

UPSHIFT - Інноваційна програма для підлітків та молоді, що допомагає перетворити ідеї на дієві проєкти.  Це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах. Окрім першого, програма надає молоді й підліткам навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем. 

Ми неймовірно раді, що збірна команда у складі: представників Молодіжної ради Бенні Серафима (с.Коблеве) та Левінської Інеси (с.Новофедорівка), Гримало Альони (с.Лугове), Бізікової Анни (с.Рибаківка) від Коблівської ТГ приймає участь у такому масштабному проєкті.

Вітаємо вас! Бажаємо вам спільними зусиллями досягти бажаних результатів! 

А починалось все з того, що команда визначила актуальну проблему своєї громади, яку вони хочуть вирішити. Заповнили заявку на відкритий набір у Миколаївській області. 

За результатами конкурсного відбору команда взяла участь у навчальній програмі у наступному етапі - буткемпі в м.Миколаїв. Це були інтенсивні чотири дні під час яких команда з підтримкою ментора занурилась в напрацювання ідей та рішень для вирішення проблеми, яка їх турбує. В результаті вони створили суспільно-корисний проєкт екологічного спрямування та отримали ресурси на його реалізацію. 

Попереду клопітка робота, написання бюджету проєкту та його погодження. А після-найприємніше реалізація та комунікація в громаді!

Тому, ЧЕКАЄМО! ПІДТРИМУЄМО! ДОПОМАГАЄМО! КОМАНДО, ВИ МОЛОДЦІ! 
Вся громада пишається вами! 

До речі, наступний набір в Миколаївській області вже відкритий. Для цього необхідно бути віком від 14 до 24 років, зібрати командну з 3-5 осіб та заповнити заявку: https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/supwJF9W

Програма UPSHIFT в Одеській та Миколаївській областях реалізується ГО “Потрібні тут” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Уряду Японії.


#upshift #unicef #upshiftмиколаїв #upshiftодеса #upshiftукраїна #потрібнітут


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь